Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Aromaterapie

Aromaterapie

Uleiurile esentiale sunt esenta absoluta a lui Dumnezeu!  Philippe Mailhebian
Comori de preţ şi untdelemn sunt în locuinţa celui înţelept, dar omul fără minte le risipeşte. Proverbe, 21:20
 Maria, zâna mea minunata a fost cea care a adus uleiurile esențiale în viața familiei noastre parcă ca o binecuvântare divină și mulțumire că am primit-o cu brațele deschise și inimile pline de iubire!
Mulțumesc cu recunoștință minune de copil!
Abia aflasem că sunt însărcinată cu ea și aveam niste stări ce nu le experimentasem la sarcinile anterioare, cert era că aveam dificultăți să funcționez, îmi era foarte rău, eram agitată, foarte anxioasă și mai mult pluteam decăt să mă simt bine.
 La recomandarea medicului meu de atunci și ca unică alternativă ce o vedeam fiind însărcinată am încercat capsule cu ulei esențial de Lavandă!
wow! ce schimbare cu doar câteva picături! Atunci am început să mă trezesc din somnul ignoranței și al neștiinței, am pus mâna pe cărți și am început studiul aromaterapiei 
Încă din copilărie am fost atrasă de arome și plante însă aveam să descopăr abia acum puterea lor uimitoare!
Atunci când experimentezi pe pielea ta minuni, e imposibil să nu împărtășești bucuria cu cei dragi iar ceea ce a început acum 4 ani ca un grup al dezvoltarii mele personale și spirituale s-a transformat într-un grup de oameni minunați pasionați să trăiască
ÎN ARMONIE CU NATURA
vino alaturi de noi
de ce young living?
Aveam nevoie de o  garanție a calității iar garanția purității SEED TO SEAL oferită de Young Living m-a convins din prima clipă!
Uitându-mă în urmă, am pornit în călătoria spre o viață mai sănătoasă din pură curiozitate! Uleiurile m-au fascinat pentru ca iubesc plantele, mirosul florilor și al citricelor așa că am considerat potrivit să împrospătez aerul caminului nostru folosind un difuser în loc de aparate cu substanțe toxice sau lumănări cu miros sintetic! 
Odată ce folosești uleiurile esențiale prin difuzare, corpul începe să-ți dea semnale. Înveți foarte repede să alegi produse care sunt prietenoase și blânde cu tine și eviți în mod firesc produsele ce conțin chimicale sau substanțe sintetice. Corpul nostru este fantastic, ne ghidează și ne cere exact ce are nevoie pentru a reveni la o stare perfectă de armonie și echilibru!
testeaza uleiurile acasa la tine
Dacă te-ai hotărât să încerci aceste minuni, doresti să le miroși să le simți pe pielea ta, nimic mai simplu!
Ia legătura cu mine si stabilim impreuna care sant produsele cele mai potrivite pentru tine si cum te poti bucura de testare!
 • mostre de test
 • testare difuser ( Timisoara)
cateva avantaje ale unui cont
PERSONAL prefer să te ajut cu crearea contului astfel încât să beneficiezi de aceleași avantaje ca și mine în loc să comand pentru tine și să adaug comision.
Acestea sunt doar câteva avantaje ale unui cont personal:
 • 24% reducere
 • comanzi ce vrei
 • alegi data livrării
 • transport redus
 • CADOURI
 • reduceri suplimentare
 • NU TREBUIE să vinzi
 • NU AI nici o taxă lunară
 • NU AI targete de vânzări
economisesti 50% la kitul de inceput
Chiar dacă nu mi-a fost impusă nici o condiție am ales să încep călătoria mea în lumea aromaterapiei cu un Premium STARTER KIT pentru că mi-am dorit să experimentez mai multe uleiuri profitând de cel mai bun preț ce-l puteam obține.
Am ales PREMIUM STARTER KIT cu difuserul delicat Aria – o combinatie de poveste intre lemn și sticlă care a venit însoțit de 12 dintre cele mai folosite uleiuri esențiale din lumea aromaterapiei.
Atunci când cineva solicita consultanță în alegerea produselor potrivite unei familii, aduc în discuție acest kit și asta pentru că reducerea lui este de 50% față de achiziționarea separată a produselor. 
Uleiurile esențiale sunt de cele mai multe ori primul contact cu aromaterapia, știai oare că este vorba de mult mai mult ?

 

vezi ce contine kitul
Poţi comanda direct pe site-ul Young Living apăsând butonul  de mai jos sau te ajut personal, cu drag, să pui pe comandă ce ai nevoie (contactează-mă)!
Dacă alegi să faci singură comanda, apasă butonul verde de mai jos apoi asigură-te că în dreptunghiul specific enrolerului si sponsorului ID este trecut numărul meu de membru : 3626933 astfel încât să beneficiezi de tot suportul meu în această minunată călătorie.
Nu uita să te alături nouă în grupul dedicat echipei!
produsele NOASTRE preferate

uleiul Stress away este preferatul meu 

uleiul Shutran este preferatul soțului meu 

uleiul Peace and Calming este preferatul Anei

uleiul Tranquil este preferatul Mariei

uleiul de Lavandă este preferatul lui Dragoș

uleiul de Menta este preferatul lui Rares

young living este un stil de viata
uleiuri esentiale terapeutice
uleiuri esentiale uz intern
produse de curatenie
suplimente alimentare, vitamine
produse de îngrijire
produse pentru copilasi
produse pentru bebelusi
produse pentru make-up
detaliile young living
oportunitate de a lucra de acasa

Avantajele impartasirii experientelor tale

   odată ce folosești aceste minuni, împărtășirea experiențelor personale va veni extrem de natural și chiar dacă scopul tău nu este să atragi oamenii vei fi surprinsă că mulți vor dori să te însoțească în această călătorie deoarece oamenii sunt în căutarea sănătății și a stării de bine.. 
Împărtășirea experiențelor tale te vor ajuta mai mult decăt crezi și asta pentru ca te vor motiva să evoluezi, sa-ți dezvolți noi abilități, să cunoști oameni noi și să ieși din zona ta de confort.
Satisfacția de a face parte dintr-o asemenea mișcare spre sănătate, natură, conștientizare și vindecare nu poate fi explicată în cuvinte … să nu mai spun că poți face toate acestea din căldura caminului tău, în ritmul tău ăn timp ce ești ăn preajma copiilor și a familiei tale !  
 • dezvoltare personală
 • dezvoltare emoțională
 • dezvoltare spirituală
 • leadership
 • abundență
 • libertate
Te aștept cu drag alături de mine într-o familie uimitoare. Dă-ți voie să te descoperi și să crești spre cea mai bună versiune a ta!